"Jadilah wanita umpama bunga dalam Kaca, tidak mudah didekati, hanya mereka yang benar-benar mampu dapat menyentuhnya."

Tuesday, November 9, 2010

;:"owh tidak",serupa tapi tak sama::

serius tadi masa ana nak g keje kat trafik light ana jumpe pakwe ana...tgk dr set miror je tadi....pastu jalan r cam bese bila da lampu hijau...
lampu isyarat yang jumpe kan ana ngan die


pastu ana cam bese la akn isi minyak kat shell..
tempat isi minyak
pasti jumpe lagi die time nak pi bayar minyak...memang sebji muke pakwe ana...adakah ini gurauan semata-mata....tengok mata,tengok gerak jalan memang sama..cume rambut je cam akil hi..
sama tapi tak serupa
panjang askar mana bleh berambut panjng......kate kursus cam ne ley ade kat Banting nie...tapi nape die x tegur ana time jumpe,kalau ana ni bakal isteri die mesti tahu die datang cnie....tengok punye tengok curi-curi tengok time isi minyak upe2nyer bukan sha la....orang lain...hihi tp serius sama...terlalu rindu kot tu sal tengok orang lain jadi muke die...tuingtuing

No comments:

There was an error in this gadget

mai-mai tukar link