"Jadilah wanita umpama bunga dalam Kaca, tidak mudah didekati, hanya mereka yang benar-benar mampu dapat menyentuhnya."

Saturday, October 23, 2010

Kursus DIA kursus ANA kerja DIA kerja ANA

Kami dari kenal sampai la sekarang ni..sbuk je…lagi-lagi dia 2….Kalau x kursus,duty la…jd fasi la..erm.ana plak dengan kerja ana…erm susah nak jumpa…nak berhubung pun boleh dikira…hihi

Dengan cam ni dia selalu bt kejutan….. “syg,pa ada kat Banting da ni,datang ok” ishk..mn la x kelam kabut…nasib Banting dengan umah x jauh sangat….lagi satu ,masa tu ana kerja kat salon lagi,

Sha : “syg pa kat the store”

Ana : “Jgn la main-main boleh x,syg tengah kerja,br je naik dr lunch,balik kul 6 ptg”

Sha :“sekarang kul 2,x pe la pa tunggu”

Ana :Hang tunggu la no….2 la datang cni x habaq awai2..padan muka…

Dia betul-betul tunggu dari kui 2 sampai kui 6…lama 2 kan…Ana turun pi jumpa die,jalan-jalan cari pasal,makan sama-sama la konon kat chiken rice,mase 2 ana da lapaq,x pandang dia pun time makan….hihi pastu borak-borak skit,pas 2 time dia nak bayaq jumpa la orang kg dia Dok borak2 lupa ni ha yang duk kat meja tunggu dia..Pe la kecik Dunia kat Banting pun boleh jumpa orang kg…tunggu dari kul 2 smpai kul 6…jumpe 6 sampai 7…1 jam je…urm..pe la dia ni…bt kejutan yg x ptut tol….huhu,pape pun hargai dia…Kepada papa,luv u so much..terima kasih segalanya…

No comments:

There was an error in this gadget

mai-mai tukar link