"Jadilah wanita umpama bunga dalam Kaca, tidak mudah didekati, hanya mereka yang benar-benar mampu dapat menyentuhnya."

Monday, December 26, 2011

:: kongsi air ::

tadi masa da duk servey2 baju dengan mR hati....aku pi makan cendol....pas makan cendol dalam 10 minit cam tu..servey kain nikah kat kedai lain plak...semua menarik....tapi tak beli pun haha....pas tu tanye mR hati..

aku : lapar tak ?
mR hati : tadi kan baru lepas makan cendol
aku : ala tadi tu minum..ni nampak ni..tangan abg tinggal tulang je..bagi la gemuk sikit tu sal suruh makan lagi....
mR hati : asyik suruh makan je...
aku : hihihi....

tak kira la dia duk membebel je aku pi order makanan kat KFC...
aku order regular xmeal + air pepsi + air lemon tea ais...

ok pastu duduk kat meja...aku bagi dia burger ...dan aku makan ayam+ jagung... bagi dia air lemon tea ais,,,n then dia minum...

mR hati : air apa ni manis nya....
aku : (tengah minum air pepsi) haha tu air teh lemon ais

aku plak ambik cawan dia dan minum...tak sedap gile..manis gila...pastu pahit...haha

pastu bajet baik tukar air la dgn dia..aku minum air pahit tu dia minum air pepsi...tak nak membazir kononye..

mR hati kata...

mR hati : tak yah lah minum air tu..minum je air ni..
aku : malu-malu tapi ambik gak haha...

jadi kongsi la air pepsi tu berdua..nasib la aku ni tak kuat minum air bergas..jadi tak luak la sangat air tu..yang tukang perhabis mR hati.......
dulu aku penyegan nak kongsi air dengan dia...sekarang ni semua aku bedal...lalalala
sebab aku tak kesah sangat... die pun tak kesah..jadi tak ade masaalah sangat...
penah makan laksa kongsi 1 pinggan..die gak tukang perhabis...hihi...


k la


luv is cinta

4 comments:

Anis_Apis said...

hi dear,

nnt drop by to my blog ya
http://contengcontengkahwin.blogspot.com

~misshuny~ said...

slalunyer en tunang suka minum air hani..hehe..tp bg hani sweet la share2 nie.time tunang mmg xelok la..pas kawen lagi sweet..hehe

izaFiza said...

sweet dear.=)

Rina Lia (◕‿◕)✿ said...

Best kan? Rina pun slalu share makanan dengan dia sebab rina selalu tak habis :) sharing is loving :)

There was an error in this gadget

mai-mai tukar link