"Jadilah wanita umpama bunga dalam Kaca, tidak mudah didekati, hanya mereka yang benar-benar mampu dapat menyentuhnya."

Wednesday, December 28, 2011

:: cheklist lagi ::

ok tadi pagi-pagi lagi emak da bising.... da tanya pasal hantaran tu semua bagai..
aku rasa macam terlalu awal je nak buat...tapi tak terlalu awal untuk beli barang-barangnya kan...
ye la sebab tak berduit jadi kena la beli sikit-sikit huhu....
kalau tanye mR hati....duk cakap relex je..ye kalau relax aku ni tak berkerja ke...duk rumah je kalau balik kerja...wekend tak pergi mana-mana x pe..ni sekejap-sekejap kena pergi kesana kemari..memang meletihkan..n the and balik je aku terus tido..lupa da pasal barang-barang tu...

kemudian pasal cheklist hantaran ni....
mula-mula hari tu kata 7+5 je dalam entry ni checklist bertunang ..sekarang ni da bertambah pada hantaran aku 9+5...ok da banyak....

ok jom tengok

barang hantaran

For Him

1 - sirih junjung - buat sendiri -
2 - buah - buat sendiri
3 - coklat - beli da siap
4 - kek lapis masam manis -tempah dengan mak cik- done
5 - kek - tempah kat kedai
6 - jellly kelapa - buat sendiri
7 - baju kemeja -
8 - Tuala - done
9 - minyak wangi - belum beli

For Her

1 - cincin tunang & cincin merisik - on the way
2 - sirih junjung
3 - manisan
4 - buah
5 - mintak cadangan


ok tengok ade 2 je yang da buat...banyak lagi tak beli....bulan depan baru beli huhu....
ok tadi baru tanya kakak sedara pasal make up tu...harap-harap dia boleh make-up kan....


ok da.. x mo tambah-tambah lagi haha



luv is cinta
58 day------

No comments:

There was an error in this gadget

mai-mai tukar link