"Jadilah wanita umpama bunga dalam Kaca, tidak mudah didekati, hanya mereka yang benar-benar mampu dapat menyentuhnya."

Sunday, April 3, 2011

:: kerja mana-mana pun same je::

alu..ai yai yai..hihi
entry baru lagi..tak kesah la kalau x de org nak bace sekali pun kan...
ok entry kali ni pasal kerja..



bagi aku kerja sebagai pembantu pegurusan ni takla susah sangat...biase-biase..but if kite lengah-lengahkan kerja tu yg jadi melambak-melambak...seronok mangajar...kadang-kadang penat gak la..tapi ok je..hihi ok memanjang aku ni...huhu
tu bile kerja sebagai tenage pengajar...
bile nak jadi anggota awam like askar o polis...pun same gak penatnyer..masing-masing ade tugas masing-masing..mR cinta cakap jangan kerja askar..banyak kerja..penat n semue2 sekali...hahaha..

ni mR hati aku....hihi
sebenaranya kan..kerja la ape pun tetap penat..tido pun penat... duduk lama-lama pun penat...ape yg tak penat bagitahu aku..ape yang perlu  dingatkan disini ialah 
mencari kerja untuk mendapat rezeki yang halal...

No comments:

There was an error in this gadget

mai-mai tukar link