"Jadilah wanita umpama bunga dalam Kaca, tidak mudah didekati, hanya mereka yang benar-benar mampu dapat menyentuhnya."

Saturday, February 19, 2011

::Segmen 2 dalam 1 : Khas buat blog < 100 dan > 1500::



lai lai jom jom sape nak join segmen dgn
abg ben....
senang je cam ni la

  1. kategori pertama , khas untuk dibawah 100 FOLLOWER ( yang tak pernah join segmen ni lagi ) 
  2. kategori kedua , khas untuk blog yang punya FOLLOWER lebih dari 1500 ....( 1500 keatas )
Jika berminat nak join , sila buat satu entri ... cam biasa ...
  1. Sila letak header BEN ASHAARI BLOG
  2. Tajuk : SEGMEN 2 DALAM 1 : KHAS BUAT BLOG PUNYA FOLLOWER  dan linkkan ke entri ini 
  3. Pastekan url entri anda tu di ruangan komen dan jangan lupa , PASTIKAN TULIS SEKALI KATEGORI 1 atau 2 selepas , url tu.... contoh : http://www.benashaari.com/khas_buat_blog.html ( KATEGORI 1 ) .. macam tu.. ok ?


    jom jom klik cini sape nak join   
There was an error in this gadget

mai-mai tukar link