"Jadilah wanita umpama bunga dalam Kaca, tidak mudah didekati, hanya mereka yang benar-benar mampu dapat menyentuhnya."

Tuesday, February 8, 2011

:: panjang umur::

Alhamdullilah..tq ALLAH ...masih pajang kan umur aku ni..x th la malm ni macam ne o sekejap lagi o nanti o esok..nak tahu kenape..
ade lori pasir nak langgar aku da...dr pagi td nak pergi kerje sampai la ku nak balik td..nyaris-nyaris nak kene kalau aku x bt break emergnsi mahunyer aku masuk icu...lori pasir plak tu dgn brt pasir lagi..gile..

kalau aku x kene masuk bawah lori aku kene seret dgn lori x pun aku tenggelam kat pasir tu tdi...megeletar satu badan..menitik gak r ayaq mata..aku x ingat pe da time tu..
aku ingat mak aku bapak aku family aku n mR hati..ishk...da la x minta ampun kat semue lagi....x dapat aku bayangkan la...

aku tiba-tibe terbayang...........

Adik aku call mR hati kate aku xcident
n die dtg tgk aku dgn semue berbalut-balut..masyaAllah.....
panjangkanlah umur aku..

memang sepanjang perjalanan aku untuk pergi dan balik kerje sangat bahaye dengan lori pasir trela , lori minyak..banyak sangat-sangat....

org yang besar-besar dari aku pun gerun lalu situ lagi la aku yg dok terkedik-kedik bawak lagenda tu..ishk..depa memang kate aku berani tapi pe nak bt nak cari kerje kena gak tempoh x de laluan lain kalau ade pun mau 2 jam perjalanan...

kalau memang aku mati kat situ nak buat macam mane da tertulis..tapi aku berharap x la mcam tu doa sangat-sangat..nak mati dalam iman.amin..
....
adios

2 comments:

soul.MN said...

hati2 d jln raye ea
egt pkwe je keje
huhuhu

ana raisya said...

x la ingt die je...time tu bwk cm bese je..mn th nk dlnggar..kalau th msti i ati2...

There was an error in this gadget

mai-mai tukar link