"Jadilah wanita umpama bunga dalam Kaca, tidak mudah didekati, hanya mereka yang benar-benar mampu dapat menyentuhnya."

Tuesday, February 15, 2011

:: ade geng baru lagi::

yuhu....ai ai all...
seronok...weee...... hihi tahu nape...dpt kwn baru...
aku dapt follo n aku pun follo die...hihi
n die cakap aku n die ade persamaan..nak tahu ape x?

^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^

taraa......................



kami ade pasangan yg kerjanye same..pe lagi kalau x askar...
mR hati aku kan abg askar...hihi

tgk r blog die nie... aween
aku x perasaan pun pakwe tu askar...die yg coment kat blog aku yang entri die :: kerete kebal:: 

tu je nak share..
tq awen...

salam...
p/s...cam da ley cari ade group sape yg kwin,tung,o cple dgn askar bt blog tu same2 jadi geng...hahaha

No comments:

There was an error in this gadget

mai-mai tukar link