"Jadilah wanita umpama bunga dalam Kaca, tidak mudah didekati, hanya mereka yang benar-benar mampu dapat menyentuhnya."

Thursday, January 27, 2011

:: aku rendah dari adik aku:; :die kakak aku adik::

bile aku kat belakang die pasti aku x nampak..hii

dan pasti nyer aku akan dongak bile pandang die..haha


aku paling berumur skit  la tapi paling rendah antara mereka..haha

ni bdan die bengkok skit tu sal nmpak cm rendah...haha
aku da cakp da aku rendah org x nak cye..
 perbezaan ketingian aku dengan adik aku nie...
ana :145 cm
Jana:168 cm
beza
 23cm

tapi muka kami sama





 erm bila orang jumpa kami mesti mereka kata kami kembar..tapi kami tak kembar lain tahun,,,perbezaan kami 5 tahun.......die adik aku baru 17 tahun aku ni da 22 tahun...aku tak tahu kenape die tinggi sangat..ikut arwah atok kot....coz mak bapak aku tinggi orang dewase standart...erm aku je yang tercomel termetot dalam family...hihi aku tak merunggut walhal bersyukur sangat-sangat...hihi
TERIMA KASIH TUHAN



ape-ape pun aku bersyukur dapat ketinggian cam ni..tahu kenape..
.
1. senang cari kasut sebab kaki aku kecik
2. senang skit nak suruh orang if x sampai nak ambik bende2 yang    tinggi...
3. senang cari seluar,baju........

YANG PENTING ADA ORANG SAYANG

luv u...


2 comments:

There was an error in this gadget

mai-mai tukar link