"Jadilah wanita umpama bunga dalam Kaca, tidak mudah didekati, hanya mereka yang benar-benar mampu dapat menyentuhnya."

Wednesday, December 29, 2010

:: anak dara pingitan::

nak tahu nape ana cakap cm ni..cam ni citer die....
akak:ana,akak tgk ana ni lain la..muke baik je...ana ni jarang keluar rumah kan...
ana:x la kak,bese je la..keluar r gak..tapi limt sebelum kul 6 kene balik da...
akak:ha tu la akak da cakap,ana ni da cam anak dara pingitan..baguslah tu..x cam akak dulu masuk disko bagai....
ana:ye ke...erm saya takut buat semue tu...wpun kite niat sekadar suke-suke...
akak:bagus la ana cam tu...tu sal pakwe ana  x nak lepas-lepaskan ana wpun korang penah putus dulu tapi die tetp cari ana kan..sebab die tahu dalam 100 orang perempuan seorang perempuan je yang macam ana..
 ana:ye ke kak..
 akak:akak da mkan garam duu ana...akak tahu cam ne orng-org ni...

ha cam ni perbualan kami time kat tmpt kursus dulu..pukul 1pg...hihi akak ni pun kene kursus gak da kwen pun ade 4 org anak...

jadi bukan nak puji diri sendiri mungkin betul pe akak tu cakap kot...hihiih
orang pu kate aku ni lemah lembut skit,susah nak marah...ade sampai kte hati aku ni hati keibuan ...hahaha lagi satu kalau ade suami sekali pun if suami mara diam je x da nye nak melawan-lawan...erm
erm harap-harap betul la pe yang dorang gth tu....lain orang lain cakp nyer....
hihi gadis pinggitan

jeng...muke tu mesti nak ayu ayu...hihii


No comments:

There was an error in this gadget

mai-mai tukar link