"Jadilah wanita umpama bunga dalam Kaca, tidak mudah didekati, hanya mereka yang benar-benar mampu dapat menyentuhnya."

Sunday, December 12, 2010

:: 3.55 am 12/12/2010 sunday ::

da lewat da ni tapi mata tetap tak mahu tidur...belek-belek blog pun tak mahu cantik...erm cam ne ye...pelahan-pelahan k ana...huhu

kekasih hati dok kena magrin.tiap kali dia sakit kepala die buat 3g mana yang kite tak bertambah risau....erm risau sangat...

kadang-kadang buat 3g sampai die tertidur menahan sakit kepala tu..kesian tengok die....


pa..sakit kepala ma.........

aduhai...da la jauh.tapi kalau dekat pun bukan ley buat ape.alih-alih bagi dia makan ubat dan berehat.................

sayang kat kekasih hati ni...aku selalu mesej or call tiap kali masuk waktu je...kalau da tidur nanti trsasar je...erm bila la papa nak baik ni...

k la semoga papa cepat sembuh tau.  luv u.. mama :>

No comments:

There was an error in this gadget

mai-mai tukar link