"Jadilah wanita umpama bunga dalam Kaca, tidak mudah didekati, hanya mereka yang benar-benar mampu dapat menyentuhnya."

Wednesday, December 1, 2010

::no couple::

erm nak citer pasal no hp...kekasih hati ni sibuk dok nak beli no couple tapi die tak pergi cari...no hp die bermasalah sikit kerana setiap kali topap je mesti kene tolak rm4 rugi2...aku baru je tahu minggu lepas...dia tak bagitahu awal-awal...
ha padan la muka kamu sayang...jadi aku pun memang nak nak tukar no sebab banyak sangat nombor-nombor sesat...jadi aku pun cari lah no maxis couple la konon nyer
....no nyer 012-666226x 012-666226X satu nombor kat belakang je yang tukar...no ni x de xpied date kalau tengok baki RM10 sah hingga *sepanjang hayat....
lagi masalahnya nak pi bagi kat die kene pos sebab die sibuk dengan kawad penyerahan....
ri tu da kuar sama suh tukaq terus tak nak atas alasan no tak cantiklah ape la....erm sekarang da beli banyak sanaat komplen kono la k yangyang.......k la lap u ...........

No comments:

There was an error in this gadget

mai-mai tukar link