"Jadilah wanita umpama bunga dalam Kaca, tidak mudah didekati, hanya mereka yang benar-benar mampu dapat menyentuhnya."

Wednesday, December 1, 2010

::Lost world of Tambun camni upenyer……::

Sabtu ri tu pergi Tambun.ikut family day kilang mak.cik.

die suh ikut ja bukan kuaq duit pun..best gak la walaupun sesat kihkih 1 jam sesat…main ayaq 3 jam .pastu pi naik buaian pusing-pusing tu pening pala…

pening duk main buai ni...tobat x nak naik....
nak muntah...adik sepupu siap nanggis sebab takut.hihi dia yg ajak beno dia nanggis……erm biasa ja situ dok main ayaq ja la…mahei beno makan nye.x mampu..huhu kekasih hati dok bising balik lewat beno.hihi pemandu bas tu lambat bawanya…lambat tu satu masalah time memandu dok call orang tu call orang ni bahaya sungguh...nak kene report ni..
ni cam buai gak tapi bentuk cam sampan
balik dari umah mak habaq da cam budak-budak...erm

balik dari Tambun tu pakat pi singgah Perhentian Tapah.kat situ solat magrib dan isyak..aku cuti so jalan-jalan kat situ cuci mata hihi belilah buah jambu tanpa biji RM10..pastu sampai ja bas dorang semua da tunggu kami semua adoi malu kene perli “kat perhentian pun nak shoping jugak ke?” hihi…pape pun syok,seronok gak la….

 
Ahadnya pi ataq pengantin jiran.aduhai muda lagi baru 20 tahun pengantin perempuannya.lakinya da 30 tahun…..jodoh katakan..kalau da jodoh terima seadanya..besar-besaran dorang buat..tema pink + oren..sweet gak la.pelamin ala-ala taman gitu...
ha ni la pengantinya

minggu ni plak umah pengantin lelaki, duk belakang rumah je ni r……erm da ajaq pi rewang ja la....lalalala datang time makan je...hihi

pantang nampak kamera

rendah je aku ni upenye...

cak-cak

tunggu pengantin bersiap
kata orang bulan 12 ni bulan saman.hihi... Semua pakat kawin..tunang...aku bila lagi...sabaq….erm emak cakap “sekarang ni memang suka-suka nak kahwin tapi tanggungjawab tu besar lepas kahwin.. da betul-betul sedia ke “ erm pikir balik betul jugak tu…..kalau sudah sampai jodoh mesti ada.tunggu dan lihat je la…doa banyak-banyak..benda baik selalunya tak dilambat-lambatkan…..aminn.

No comments:

There was an error in this gadget

mai-mai tukar link